Valikko

Lisätuotteet

Muita valinnaisia ​​tuotteita

Aamiainen huoneeseen

Tekisikö mieli jäädä vuoteeseen ja nauttia aamiainen huoneessa? Luonnollisesti tuomme suositun aamiaisemme teille. Ilmoittakaa vastaanottoon milloin toivotte meidän seuraavana aamuna koputtavan oveenne ja mitkä aamiaispöydän antimista te haluatte aamiaistarjottimellenne, mainitkaa myös mahdolliset ruoka-allergiat.
Kuvassa aamiainen kahdelle.
”Kuvan tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan.”

10 ruusua huoneessa

Tuskin löytyy toista kukkaa ilmaisemaan tunteita kuin ruusu. Yllätä joku josta pidät kymmenellä kauniilla ruusulla huoneessa. Ele on aina yhtä arvostettu. Huomioi, että ruusut tulee tilata kaksi päivää etukäteen.

Klassinen tervetuliaisyllätys

Hedelmät ja vesi ovat aina arvostettuja ja terveellisiä. Tilaa ”Klassinen tervetuliaisyllätyksemme” jossa on kolme eri hedelmää, suklaata ja vettä, niin tämä on tuotu huoneeseen kun saavut.
Tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan.

Urheiluyllätys

Aitoko treenata illan aikana? Yhä useampi treenaa myös matkoillaan. Tilaa ”Urheiluyllätyksemme” niin voit latautua kolmella terveellisellä hedelmällä, pähkinöillä ja vedellä treenien jälkeen.
Tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan.

Merenkurkunyllätys

Tilaa jotain erikoista itsellesi tai yllätä joku erikoisella tervetuliaistervehdyksellä alueeltamme.
Tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan mutta liittyvät aina Merenkurkkuun.

Lisää valokuvia

Hääyllätys

Suosittu hääyllätyksemme sisältää kaiken mahdollisen ylellisyyden hääparille. Kun saavutte huoneeseen teitä odottaa ruusukimppu, ylellinen hedelmävati ja suklaata. Häiden jälkeen teitä odottaa tarjotin jolla on pientä herkullista suolaista, mansikoita ja sopivasti jäähdytetty samppanja 0,375 l. Seuraava päivä alkaa huoneeseen tuodulla aamiaisella kellonaikaan jonka itse päätätte. ”Kuvan tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan. Juomalle löytyy aina alkoholiton vaihtoehto mikäli niin toivotte.” Huomioikaa, että hääyllätys on tilattava vähintään kaksi päivää etukäteen.

Iltavoileipä teen tai kahvin kera

Saavutko myöhään ja toivot että teemme sinulle valmiiksi voileivän ja teetä tai kahvia? Tilaa jo nyt niin kaikki on valmista saapuessasi. Kirjoita viestikenttään minkälaisen voileivän haluat; juusto- tai kinkkuvoileivän vai molemmat ja haluatko teetä vai kahvia.

Antipastiyllätys

Tilaa itsellesi tai yllätyksenä jollekin toiselle ihana antipastilautanen jolla on Välimeren maukkaimpia herkkuja kuten juustoja, makkaroita ja kinkkuja grissini leivän, oliivien ja punaviinin kera. Kuvassa Antipastiyllätys kahdelle, mutta on myös tilattavissa yhdelle hengelle. ”Kuvan tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan. Juomalle löytyy aina alkoholiton vaihtoehto mikäli niin toivotaan.”

Lisää valokuvia

Juusto- ja viiniyllätys

Tilaa itsellesi tai yllätyksenä jollekin toiselle ihana juusto- ja viiniyllätyslautanen jolla on erilaisia juustoja, suolakeksejä, hedelmiä, hilloa ja punaviiniä. Toisessa kuvassa juusto- ja viiniyllätys yhdelle hengelle ja toisessa kahdelle hengelle. ”Juomalle löytyy aina alkoholiton vaihtoehto mikäli niin toivotaan.”

Olutyllätys

Tilaa itsellesi tai yllätyksenä jollekin toiselle maistuva olutyllätys. Mukana paikallisen panimon, Kvarken Brewery:n Golden Ale pullo, ihania voimakkaan makuisia olutmakkaroita, suolapähkinöitä ja oliiveja. Kuvassa Olutyllätys yhdelle, mutta on myös tilattavissa kahdelle hengelle.
”Kuvan tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan. Juomalle löytyy aina alkoholiton vaihtoehto mikäli niin toivotaan.”

Samppanja- ja mansikkayllätys

Kahden parhaan kohtaaminen, aito samppanja 1/1 ja mansikoita. Klassillinen ja ylellinen yllätys. Samppanjamerkki saattaa vaihdella. ”Juomalle löytyy aina alkoholiton vaihtoehto mikäli niin toivotaan.”

Kuohuviiniä ja ylellinen hedelmävati

Yllätä sopivasti jäähdytetyllä kuohuviinillä ja ylellisellä hedelmävadilla. Täydellinen alku vierailullenne meillä. ”Kuvan tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan. Juomalle löytyy aina alkoholiton vaihtoehto mikäli niin toivotaan.”

Namipeikko

Ajattelitko jäädä myhäilemään huoneeseen? Tilaa itsellesi tai yllätyksenä jollekin toiselle namipeikkoyllätyksemme. Peikon olemme täyttäneet karkeilla, sipseillä ja juomalla. Täydellinen myhäily niin nuorelle kuin vanhalle.
”Kuvan tuotteet saattavat vaihdella sesonkien mukaan”.

Search & book

Muuta päivät
Sulje
Tulopäivä: