Bokningsmeny

Tillval

Övriga tillvalsprodukter

Frukost på rummet

Stanna kvar i sängen och ät frukost på rummet. Självklart bär vi upp vår populära frukost till er. Meddela receptionen vilken tid vi ska knacka på följande morgon och vilka produkter ni önskar på er frukostbricka samt eventuella allergier. Bilden är tagen på frukost för två. "Produkterna på bilden kan variera enligt säsong"

10 st. rosor på rummet

Det finns nog nästan ingen annan blomma som säger det mer än rosor. Överraska någon du tycker om med 10 vackra rosor på rummet. Alltid lika uppskattat. Observera att rosorna måste beställas två dagar på förhand.

Klassisk välkomstvip

Frukt och vatten är alltid uppskattat och nyttigt. Beställ vår "Klassiska välkomstvip" med tre olika frukter, choklad och vatten så finns det på rummet när du kommer. Produkterna kan variera enligt säsong.

Sportvip

Ska du träna under kvällen? Allt fler väljer att träna även när de reser. Beställ vår "Sportvip" så kan du ladda upp med tre nyttiga frukter, nötter och vatten efter passet. Produkterna kan variera enligt säsong.

Kvarkenvip

Beställ något speciellt till dig själv eller överraska någon med en speciell välkomsthälsning från vår region. Produkterna kan variera enligt säsong men har alltid kvarken anknytning.

Fler bilder

Bröllopsvip

Vår populära bröllopsvip innehåller all tänkbar lyx för ett brudpar. När ni kommer till rummet har vi ställt fram en bukett med rosor, ett lyxigt fruktfat och choklad. Efter bröllopet väntar en bricka med lyxiga salta snittar, jordgubbar och en väl kyld Champagne 0,375l. Dagen därpå börjar med frukost på rummet där ni själva väljer vilken tid den serveras. "Produkterna på bilderna kan variera enligt säsong. Det går alltid att byta till ett alkoholfritt alternativ om så önskas" Observera att bröllopsvippen måste beställas minst två dagar på förhand.

Kvällsmacka med te eller kaffe

Kommer du sent till oss och vill att vi gör klart en macka med te eller kaffe till dig? Beställ det redan nu så är allt klart när du kommer. Skriv i meddelanderutan vilken typ av macka du önskar; ost eller skinka eller bådadera samt kaffe eller te.

Antipastivip

Unna dig eller överraska någon med en härlig antipasti tallrik med Medelhavets läckraste godsaker med goda ostar, korvar och skinkor tillsammans med grissinibröd, oliver och rött vin. Bilden är tagen på antipasti vip för två, men går också att beställas för en person. "Produkterna på bilderna kan variera enligt säsong. Det går alltid att byta till ett alkoholfritt alternativ om så önskas"

Fler bilder

Ost-och vinvip

Unna dig eller överraska någon med en härlig ost- och vinvip tallrik med olika ostar, saltiner, frukt, sylt och rött vin. Det finns två bilder som visar ost- och vinvip för två eller en person. "Produkterna på bilderna kan variera enligt säsong. Det går alltid att byta till ett alkoholfritt alternativ om så önskas"

Ölvip

Unna dig eller överraska någon med vår goda ölvip. Här har vi satt med en flaska Golden Ale från det lokala bryggeriet Kvarken Brewery, härliga starka ölkorvar, salta nötter och oliver. Bilden är tagen på en ölvip för en person, men går också att beställas för två personer. "Produkterna på bilderna kan variera enligt säsong. Det går alltid att byta till ett alkoholfritt alternativ om så önskas"

Champagne- och jordgubbsvip

Det bästa av två världar, äkta Champagne 1/1 och jordgubbar. En klassisk och lyxig överraskning. Champagnens märke kan variera. Det går alltid att byta till ett alkoholfritt alternativ om så önskas"

Mousserande vin och lyxigt fruktfat

Överraska med ett välkylt mousserande vin och ett lyxigt fruktfat. Den perfekta starten på er vistelse hos oss. "Produkterna på bilderna kan variera enligt säsong. Det går alltid att byta till ett alkoholfritt alternativ om så önskas"

Godistrollet

Har du tänkt stanna på rummet och ha myskväll? Unna dig eller överraska någon med vår godistrolletvip, som vi fyllt med godis, chips och dricka. Det blir det perfekta myset för ung som gammal. "Produkterna på bilden kan variera enligt säsong"

Sök & boka

Ändra sökning
Stäng
Ankomstdatum: