Valikko

Lahjakortit

Lisää valokuvia

Lahjakortti Brunssille Alkaen 30 EUR

Kaikki brunssia rakastavat vieraat, tervetuloa ostamaan brunssilahjakortti!

Tästä helposti ja kätevästi lahjakortti ystävälle tai miksi ei itsellenne. Täyttäkää tiedot ja seuratkaa ohjeita, ja mahtava lahja on pian teidän.

Tervetuloa brunssille, lauantaisin ja sunnuntaisin klo. 11:30 – 13:30. Katamme herkuista notkuvan brunssibufettipöydän jossa on mm. klassikoita kuten ”American waffles” vaahterasiirapin ja mustikoiden kera, kotona leivottuja muffineja ja maukkaita suolaisia piiraita ja pieniä voileipiä. Leipäjuusto ja lakkahillo kuuluvat paikallisiin suosikkeihin. Juomaksi tähän suurenmoiseen bufettiin suosittelemme samppanjaa tai kuohuviiniä heille jotka haluavat vähän ylimääräistä ylellisyyttä.

Lisää tietoa

Kpl:

Wellness-paketti Alkaen 209 EUR

Hemmotelkaa itseänne ylellisellä hetkellä Wasa Wellnessissä, nauttikaa ihanasta päivällisestä Ravintola Bankissä ja yöpykää perinteikkäässä Hotel Astorissa Vaasan ydinkeskustassa. Hotelliin kirjautmisen jälkeen seuraa rentouttava hoito Wasa Wellnessissä. Esim. klassista hierontaa, intialaista päähierontaa, ionisoituja jalkakylpyjä tai kiinalaista kasvojenhoitoa. Tämän jälkeen seuraa ihana päivällinen kodikkaassa ravintolassa Bank. Päivän päätätte nauttien levollisesta yöunesta Hotel Astorin kahden hengen huoneessa, ja aloitatte seuraavan päivän nauttimalla hotellin notkuvan aamiaisbuffetin antamista.

Lisää tietoa

Kpl:

Lahjashekki vapaavalintaiselle summalle

Hyvinvointielämyksen antaminen on aina arvostettu lahja

Osta meiltä lahjakortti, niin vastaanottaja voi itse valita maukkaan aamiaisen, brunssin tai yöpymisen hotellissa. Tai miksipä ei tämän kaiken? Määräät itse lahjakortin arvon.

Lahjakorttia voi käyttää useassa tilaisuudessa vuoden voimassaolonsa aikana.

Lisää tietoa

Arvon pitää olla suurempi kuin 1 EUR ja pienempi kuin 500 EUR.
Määrä (EUR):
Kpl:
Lisää valokuvia

Viikonloppu-hotellipaketti Alkaen 110 EUR

Anna arkiylellisyyttä lahjaksi lahjakortilla kauniiseen Hotel Astoriin Vaasassa. Ihanan yöpymisen voi yhdistää shoppailuun tai muihin elämyksiin. Herkullinen aamiaisbuffet odottaa seuraavana aamuna. Tulkaa nauttimaan rauhasta keskellä kaupunkia.

Lisää tietoa

Kpl:

EASY Paketti Alkaen 175 EUR

… yksi puhelu – kolme elämystä – niin EASY …

Yksinkertainen paketti, jossa yhdellä puhelinsoitolla voitte varata kolme elämystä. Pakettiin sisältyy kolmen ruokalajin teatterimenu Bank ravintolassa, teatteriliput joko Vaasan kaupunginteatterin tai Wasa Teaterin näytöksiin, sekä yöpyminen Hotel Astorissa ihanine aamiaisineen seuraavana päivänä.

Lisää tietoa

Kpl:

Teatteripaketti Alkaen 132 EUR

Nauti Vaasan ihanasta kulttuuritarjonnasta. Vaasan suomenkielisella sekä ruotsinkielisella teattereilla on laaja ohjelmisto tällä kaudella. Asu ylellisesti Hotel Astorissa. Koko rakennus on kuin taideteos. Nauti kuohuviiniä huoneessa ennen teatterinäytöstä, teatteriliput* ja käsiohjelman saatte suoraan vastaanotosta. Rentoudu kauniissa huoneissamme ja nauti ihanasta aamiaisesta joka on tarjolla Kustavilaistyyppisessä aamiaishuoneessamme. Lisäksi meillä on myös saunallisia huoneita.

*Paketin lopullinen hinta määräytyy kyseisen näytelmän hinnasta, joten pienehkö lisämaksu saattaa tulla lahjakortin arvon lisäksi. Ystävällisesti tiedustelkaa hotellin vastaanotosta, puh. 06-326 9111 tai sähköpostitse astor@astorvaasa.fi)

Lisää tietoa

Kpl:

Kyrö Distillery paketti Alkaen 146 EUR

Koe Kyrö Distillery Home x Astor.

Kyrö Distilleryn saunan lauteilta alkunsa saanut seikkailu on uniikki tarina uskalluksesta ja unelmien täyttymisestä, johon pääsee tunnin mittaisella tislaamokierroksella uppoutumaan. Halutessasi voit jatkaa makuelämysten pariin kierroksen jälkeen ja nauttia tastingin hintaan 20 €/hlö. Voit päättää osallistumisesta tastingiin paikan päällä.
Automatka Vaasasta Kyrön tislaamolle kestää vain runsaat 30 minuuttia. Tislaamovierailun jälkeen voit hypätä hotelli Astorin lakanoihin loppuillaksi rentoutumaan. Hotellin keskeisen sijainnin ansiosta myös tutustuminen Vaasan kauniiseen miljööseen vaikkapa kävellen onnistuu helposti. Mikäli haluat hemmotella itseäsi saunalla tai porealtaalla, sekin onnistuu erillisellä varauksella. Seuraava aamu tuo tullessaan katt...

Lisää tietoa

Kpl: