Bokningsmeny

Presentkort

Fler bilder

Presentkort på Brunch Från 30 EUR

Välkommen att köpa ett presentkort till brunch alla brunchälskande gäster!

Här kan ni lätt och smidigt köpa ett presentkort till en vän eller varför inte till er själva. Fyll I uppgifterna och följ anvisningarna och en fantastisk gåva är snart er.

Brunchen serveras varje lördag och söndag mellan kl. 11:30 - 13:30. En dignande brunchbuffé dukas upp med bl.a. klassiker som ”American waffles” med lönnsirap och blåbär, hembakade muffins/cupcake och läckra salta pajer och snittar. Bondost och hjortronsylt hör till de lokala favoriterna. För den som vill lyxa till det lite extra rekommenderas Champagne eller mousserande vin som dryck till denna maffiga buffé.

Mer information

Antal:

Wellness-paketet Från 209 EUR

Skäm bort er med en lyxstund vid Wasa Wellness, njut av en underbar middag på Restaurang Bank och övernatta på anrika Hotel Astor i hjärtat i Vasa.
Efter incheckning vid hotellet väntar en avkopplande behandling vid Wasa Wellness. Välj mellan t.ex. klassisk massage, indisk huvudmassage, joniserande fotbad eller kinesisk ansiktsbehandling. För mera information om behandlingarna, läs under paket på hemsidan. Efter behandlingen följer en underbar middag på mysiga Restaurang Bank. Dagen avslutar ni med att sova ut i ett av våra rum och följande morgon väntar vår dignande frukostbuffé som en bra start på dagen.

Mer information

Antal:

Presentkort på valfritt belopp

Att ge bort en upplevelse för välbefinnande är alltid uppskattat.
Köp ett presentkort hos oss så kan mottagaren välja mellan allt från en god frukost eller brunch till att övernatta på hotellet. Eller varför inte göra allt? Du väljer själv värdet på presentkortet.

Mer information

Värdet måste vara högre än 1 EUR och mindre än 500 EUR.
Belopp (EUR):
Antal:
Fler bilder

Weekend hotellpaket Från 110 EUR

Ge bort vardagslyx med ett presentkort på vackra Hotel Astor i Vasa. Kombinera en härlig övernattning med shopping eller andra upplevelser. Följande morgon väntar en härlig frukostbuffé. Kom och njut av lugnet mitt i stan!

Mer information

Antal:

EASY paketet Från 175 EUR

EASY-PAKETET
...ett samtal - tre upplevelser - väldigt EASY...

Det enkla paketet där ni med ett telefonsamtal kan boka tre upplevelser. I paketet ingår en tre rätters teatermeny på restaurang Bank, biljetter till valfri Wasa Teater eller Vaasan Kaupungin Teatteris föreställningar samt övernattning på Hotel Astor med härlig frukost dagen efter. (Vissa tillägg för dyrare teaterproduktioner kan tillkomma)

Mer information

Antal:

Teaterpaket Från 132 EUR

Välkommen och upplev Vasas härliga teaterutbud. Både Wasa Teater och Vaasan kaupungin teatteri har ett brett urval av teaterpjäser. Bo lyxigt och njut av ett glas mousserande på rummet innan teaterföreställningen. Efter teatern sover ni gott och vaknar upp till en härlig och mångsidig frukost. Våra teaterpaket innehåller övernattning i dubbelrum, teaterbiljetter till talpjäs*, programblad, garderobsavgift, ett glas mousserande vin var och en underbar frukost.
*(beroende på de olika pjäsernas priser varierar paketets slutliga pris, och en mindre summa kan tillkomma utöver presentkortets värde. För mer information vänligen ta kontakt med receptionen 06-3269111 eller astor@astorvaasa.fi)

Mer information

Antal:

Kyrö destilleripaketet Från 146 EUR

Upplev Kyrö Destilleri Home x Astor.

Bli inspirerad av detilleriets berättelse, sjunk ner i hotellets sköna sängar och njut av en lång härlig frukost.

Äventyret för Kyrö Distillery startade som mycket annat i Finland, i bastun. Det är en unik berättelse om att våga och förverkliga sina drömmar, som ni rycks med i på en timmes lång destilleriturné. Om ni vill kan ni köpa till provsmakning från destilleriet på plats för 20 €/person. Provsmakningen ordnas efter varje rundtur. Bilresan från Vasa till Kyrö destilleri tar drygt 30 minuter.

Efter ett besök i destilleriet kan ni krypa ner i Hotel Astors sköna sängar, eller om kvällen fortfarande är ung utforska de vackra omgivningarna i Vasa centrum. Om ni vill skämma bort er lite extra boka ett rum med bastu eller jacuzzi. Nästa morgon s...

Mer information

Antal: